Kompleksno igralo na oprugama NAUTILUS | 864

4.719,00 


DIMENZIJE MAX: 340 x 125 x V105 cm
DOB: 3-8 godina
BROJ IGRAČA: 10
VISINA PADA: 78 cm
MINIMALNA POVRŠINA: 575 x 400 cm
PODRUČJE UTJECAJA: 23,00 m²
TEŽINA: 

 

 


 

4.719,00 

SIDRENJE
This option is required
NA POVRŠINU
Clear selection
SKU: 864 Kategorije: ,

Preuzmite datoteke

SLIKA:

    Pošalji upit:

    Opis

    Certificirano od strane Njemačkog TÜV – SÜD instituta za usluge proizvoda prema europskom standardu na snazi EN 1176.
    Konstrukcija sastavljena od dvije grede presjeka 9×9 cm od laminiranog nordijskog bora impregniranog u autoklavu netoksičnim solima.
    Dekorativna obloga izrađena je od šperploče od okoumé mahagonija od 1,9 cm s pantografiranim fenolnim ljepilom i zaobljenim rubovima. Obrada impregnacijom u boji i završna obrada netoksičnim bojama na bazi voska razrjeđivim u vodi.
    Površine za sjedenje izrađene su od brezove šperploče debljine 2,4 cm s fenolnim ljepilom, obložene filmovima u boji s obje strane i neklizajućim naborima.
    Ručke i oslonci za noge izrađeni su od pocinčane čelične okrugle cijevi obojene u pećnici na 180°.
    Središnji dio se sastoji od pocinčanog čeličnog okvira gdje su sa strane ploče umetnute u šperploču od okoumé mahagonija s fenolnom vezom i sa zaobljenim rubovima od 1,9 cm tretirane impregnacijom u boji i završne obrade netoksičnim bojama na bazi voska koje se mogu razrijeđen vodopadom; na gornjem dijelu, 4 drvena stupa kružnog presjeka Ø 100 mm koji prikazuju dimnjake spojena su na vrh šperploče od brezove ljepljene fenolom obrađen filmovima u boji s obje strane debljine 2,4 cm.
    Konstrukcija je pričvršćena na četiri čelične opruge obojene u pećnici, odobrene i kompletne s uređajem protiv prignječenja.
    Sastavljanje pomoću vijaka od pocinčanog čelika 8,8 i samosigurnosnih matica. Elementi poklopca matice od najlona u boji.