Vrtuljak NORTE LUMO PLAY

8.959,60 


Dostava iz tvornice nije u cijeni – zatraži ponudu

InovativnI vrtuljak s LUMO PLAY funkcijom! Ova zabavna vožnja ima impresivnu kombinaciju svjetla i zvuka, koju u potpunosti pokreće njegovo kretanje. Sa šarenim LED svjetlima na metalnim ručkama i rubu poda, vidjet ćete čaroliju u dječjim očima. LUMO PLAY kružni tok ima trostruku ručku u obliku zvijezde, koja osigurava sigurno držanje za vozače svih uzrasta.

Za aktiviranje funkcija osvjetljenja i glazbe jednostavno pokrenite kružni tok. Kada kružni tok nije u prometu, svakih 5 minuta će se oglasiti zvučnim signalom uz svjetlosno osvjetljenje.


Proizvod se sastoji od:
  • svjetla i zvuk funkcije LUMO PLAY
  • 1 platforma s ručkom u obliku trostruke zvjezdice
  • 1 temeljni dio

Detalji o proizvodu:

  • Dimenzije (DxŠxV): 1,32 x 1,32 x 0,74 m
  • Veličina sigurnosne zone: 5,32 x 5,32 m
  • Sigurnosni prostor: 1,00 m
  • Certifikat prema EN 1176-1, 1176-5 sigurnosnoj normi

Materijali:

Konstrukcija od čeličnih cijevi, pocinčana i praškasto bojana. Protuklizni HPL pod.

Tolerancija dimenzija je +/- 5%

Sve slike služe samo za ilustraciju i mogu se razlikovati od stvarnog proizvoda.

 

Dostupno uz narudžbu

SKU: GK-RO-201-LP Kategorije: ,

Preuzmite datoteke

Tehnički list:
Tehnički crteži:
3D model:

    Pošalji upit:

    OPIS

    A najbolji dio? LUMO PLAY kružni tok stvara vlastitu električnu energiju svojim kretanjem, tako da nije potreban vanjski priključak. Ne samo da je ekološki prihvatljivo rješenje, već također znači da zabava nikada ne mora prestati.

    Ali to nije sve – s aplikacijom LUMO PLAY korisnici mogu u potpunosti kontrolirati značajke svjetla i zvuka kružnog toka. Promijenite boju LED dioda, prilagodite glasnoću glazbe i prilagodite vlastiti svjetlosni show sa samo nekoliko dodira vašeg pametnog telefona. Za dodatnu pogodnost, aplikacija također uključuje administratorske postavke. Ova vam značajka omogućuje potpuno upravljanje načinima zvuka i svjetla. Na primjer, ako želite uživati u mirnom snu, možete potpuno isključiti značajke zvuka i svjetla tijekom određenih sati. Nakon što su postavke postavljene, kružni tok će ih automatski slijediti, tako da ne morate brinuti o ponovnom prilagođavanju.

    Interaktivan i moderan vrtuljak ne samo da će djeci pružiti uzbudljivu vožnju, već će kroz svjetla i zvukove potaknuti njihovu maštu i osjetilne sposobnosti. Funkcija LUMO PLAY čini ovaj vrtuljak inovativnim i jedinstvenim dodatkom svakom igralištu ili dvorištu, pružajući djeci novu razinu zabave i razonode. Osim toga, mobilna aplikacija olakšava kontrolu i prilagodbu postavki svjetla i zvuka, osiguravajući personalizirano iskustvo za svako dijete.